Onze service

Costa Brava Holiday Rentals durft direct de totale huurprijs te tonen!

géén verrassingen over extra’s zoals; kosten reservering, reiniging zwembad of huur bedlinnen. Wij berekenen hier geen extra kosten voor zodat u direct ziet wat u betaalt.
Bij ons betekenen deze inclusief prijzen dan ook:
  • Dat u door ons wordt ontvangen op een duidelijke, van te voren afgesproken plaats en persoonlijk door ons naar uw vakantievilla of appartement wordt gebracht.
  • Hier krijgt u een korte rondleiding zodat u direct weet hoe alles werkt. Uw vakantie kan beginnen!
  • Dat wij zorg dragen voor het schoonmaken van het zwembad , dit mag niet uw zorg zijn, u bent immers met vakantie!
  • Dat u bij ons geen bedlinnen en badhanddoeken kúnt huren!!! Wij vinden dat het er gewoon bij hoort!
  • Dat wanneer u gedurende uw vakantie dringende vragen heeft, u ons kunt bellen.
  • En omdat wij in de omgeving van de huizen wonen kunnen wij u, zeer snel, op uw vakantieadres bezoeken.
  • Uiteraard zorgen wij ervoor dat er in de villa een informatiemap ligt met o.a. belangrijke telefoonnummers.
Tegen een kleine vergoeding leveren wij eventueel ook nog extra diensten:

Wij zorgen er al voor dat alle bedden zijn voorzien van een set bedlinnen en handdoeken. Wanneer u helemáál in een gespreid bedje wilt komen kunnen wij dit uiteraard regelen en zorgen wij ervoor dat u bed bij aankomst is opgemaakt. Voor deze service rekenen wij €3 p.p U dient uiterlijk één week voor aanvang, via de mail, aan te geven of u hier gebruik van wilt maken. Wij kunnen ervoor zorgen dat er bij aankomst al een koel drankje of ingrediënten voor een eerste maaltijd in de koelkast staan, zodat u niet, na een lange reis, als eerste naar de supermarkt hoeft. De boodschappenlijst kunnen we van te voren met u samenstellen. Los van de kosten van de boodschappen rekenen wij éénmalig €30 voor deze service. U dient uiterlijk twee weken voor aanvang, via de mail, aan te geven of u hier gebruik van wilt maken.
Stuur ons een email!

Het hele jaar door:

Wij raden u aan onze site het hele jaar door te blijven volgen. Onze villa’s & appartementen zijn namelijk niet alleen in de zomermaanden te huur maar het hele jaar door. Zelfs voor langere tijd tegen gereduceerde prijzen. Misschien wilt u wel een boek schrijven en bent u op zoek naar een plek waar u ongestoord inspiratie kunt opdoen. De villas & appartementen staan in rustige urbanisaties waar u zich vooral in de winter volledig kunt terugtrekken. Of misschien bent u van plan om een huis in deze omgeving te kopen en wilt u in alle rust op zoek kunnen gaan naar een geschikte woning. Onze villa’s & appartementen zijn uitermate geschikt om tijdelijk te huren. Het weer aan de Costa Brava is gedurende het hele jaar zeer aangenaam. Voor kortere vakanties houden wij de vliegtarieven nauwlettend in de gaten en bieden scherpe prijzen aan in combinatie met de villa’s & appartementen.