Verhuur mijn villa?

Bent u eigenaar van een villa/appartement aan de Costa Brava waar u uiteraard in de eerste plaats zelf van wilt genieten maar in de tweede plaats ook andere van wilt laten meegenieten? Dan bent u aan het juiste adres bij Costabravaholidayrentals. Wij willen u graag alles uit handen nemen en uw villa/appartement goed verhuren.

De voordelen van Costabravaholidayrentals op een rij:

Wij betalen u als huiseigenaar 4 weken voor aanvang van iedere betreffende verhuur uit. Wanneer u aandachtspunten heeft voor de huurders, bijvoorbeeld “laat niet de gehele nacht de zwembadverlichting aan” of misschien van kleiner belang een bepaald voorwerp dat niet in de vaatwasser kan of misschien wilt u wel niet dat er in uw villa/appartement wordt gerookt. Dan vertellen wij deze informatie persoonlijk aan de huurder tijdens de rondleiding door uw villa of appartement. En opdat de huurders al deze informatie niet vergeten vermelden wij deze informatie ook nog eens in onze informatiemap die in iedere villa/appartement ligt. Ook leggen we hier eventueel de bediening van uw tv of vaatwasser uit zodat apparatuur niet onnodig wordt ontregeld. Wij spreken met de huurders een plaats af waar we elkaar zullen ontmoeten en de laatste kilometers begeleiden we de huurders naar uw villa/appartement. En we voorzien hen direct van een plattegrond.

Wij controleren uw villa/appartement grondig wanneer de huurder het heeft verlaten. Maar ook wij kunnen uiteraard iets over het hoofd zien en daarom geven wij dan ook niet direct de borg retour maar wachten hier een aantal dagen mee. De volgende huurder krijgt namelijk de “opdracht” mee om in de eerste twee dagen onhebbelijkheden te vermelden. Kunnen we dit verhalen op de vorige huurder dan zullen wij dit alsnog inhouden op de borg. Meldt de nieuwe huurder de onhebbelijkheden echter pas na een aantal dagen dan wordt deze nieuwe huurder hiervoor aansprakelijk gesteld.
Zonder u en de huurder aan elkaar voor te stellen brengen we u en de huurder toch dichter bij elkaar. Wist u dat een huurder géén idee heeft dat hij in een villa/appartement komt dat privé eigendom is van iemand? Wij, van Costabravaholidayrentals weten uit ervaring dat wanneer wij dit vertellen, zonder uw naam te noemen, de huurder zich realiseert dat het een andermans eigendom is en er vervolgens voorzichtiger mee omgaat. Hij moet er slechts even op attent gemaakt worden.

Wij realiseren ons dat er al vele verhuurbedrijven actief zijn aan de Costa Brava en dus dat wij ons zullen moeten onderscheiden. Wij hebben onze eigen visie en daarmee onderscheiden wij ons al direct van de grote bedrijven. Onze insteek is om niet een groot massaal verhuurbedrijf te worden waar de huurders bij een kantoor een routebeschrijving krijgen en vervolgens zelf mogen uitzoeken waar de betreffende villa is. Door klein te blijven behouden wij altijd zelf het overzicht. We willen de eigenaar persoonlijk kennen en hebben regelmatig contact via de email of telefoon. Wij garanderen u dat de huurders altijd door onszelf naar de villa/appartement wordt gebracht zodat wij altijd kunnen zien in welke staat we de villa/appartement hebben overgedragen. Wij zijn op gezette tijden, maar uiteraard in geval van nood 24 uur, beschikbaar voor de huurder.

Wij wonen áltijd in de buurt dus kunnen snel ter plaatse zijn wanneer de huurder hierom vraagt.
U kunt ons via de email laten weten wanneer u zelf gebruik wilt maken van uw villa/appartement en vervolgens blokkeren wij deze periode op de website. De courtage die wij voor al onze diensten vragen is maximaal 25%. Wij rekenen onze commissie tussen de 20 & 25 %. Dit is inclusief het checken van de villa/appartement, schoonmaken en het wassen van het bedlinnen en handdoeken. Tevens zorgen we voor een uitgebreide informatiemap in uw villa/ appartement. Voor de huurders hebben we een welkomstpakket.
Wilt u tevens dat uw eigendom  en/of  het zwembad tijdens u afwezigheid wordt onderhouden dan bent u ook op het juiste adres. Informatie hierover vindt u op de website www.pacostabrava.com

Wij hopen dat u na het lezen van deze informatie een beeld heeft gekregen van wat Costa Brava Holiday Rentals voor u kan betekenen. Wanneer u specifieke vragen heeft laat het ons dan gerust weten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat een eigenaar volledig op de hoogte is. Wij besteden hier liever eerst extra aandacht aan zodat niemand later voor verrassingen komt te staan. Wij leveren maatwerk! Wij willen maatwerk leveren.

Met vriendelijke groet,

Costa Brava Holiday Rentals

Villa verhuren?

Rent your villa?