Ski Resorts

Heerlijk wandelen langs het strand en verblijven in één van onze mooie villa´s of appartementen en tóch ook een dag kunnen skiën....
Het kan bij Costabravaholidayrentals!!!

Houdt u in de wintermaanden nauwlettend onze site in de gaten. Wij bieden in de wintermaanden combitrips aan. Wij houden u op de hoogte wanneer er aantrekkelijke prijzen voor vliegtickets zijn. Vervolgens boekt u een week of lang weekend tegen een aantrekkelijke prijs één van onze villas of appartementen en brengen wij u in contact met een betrouwbare skivereniging waarmee u een heerlijke dag kunt skiën.

s´Ochtends vroeg stapt u in de bus, u wordt naar een mooi skigebied gebracht in de omgeving van de Costa Brava. Normaal gesproken ergens in de Franse alpen of in Andorra. Hier kunt u ter plaatse uw ski’s en schoenen te huren. U dient zelf voor skikleding te zorgen. De skipas is deze gehele dag inclusief. Tussen de middag kunt u heerlijk lunchen in één van de restaurants op de skipistes. Aan het eind van de dag, zo rond 16.00 uur, vertrekken we weer richting de Costa Brava.
U kunt de dag dan eventueel nog afsluiten in één van de gezellige tapas restaurants in het dorp waar u weer aankomt met de bus.

Mocht u graag op de hoogte blijven van onze aanbiedingen stuur dan een email naar